Ön a megrendelése véglegesítése előtt köteles megismerni a jelen ÁSZF rendelkezéseit.

A jelen ÁSZF rendelkezéseit az Eladó a vonatkozó jogszabályok keretei között jogosult megváltoztatni. Kérjük, hogy az ÁSZF rendelkezéseit minden vásárlás előtt szíveskedjen elolvasni! Az ÁSZF esetleges módosítása a honlapon történő megjelenéstől érvényes. Az esetleges változtatások a már addig létrejött szerződéseket (visszaigazolt megrendeléseket) nem érintik.

Szállítási, átvételi lehetőségek:

 1. Futárszolgálat: 690 Ft-os költséggel jár, ha kedves futárunk szolgálatait veszed igénybe, és ő 2-5 munkanapon belül leszállítja a megrendelt finomságokat. 
 2. 5 990 Ft feletti megrendelés esetében az ország határain belül átvállaljuk a szállítási költségeket.
 3. Személyes átvétel: Mesés kemencés ínyencségeidet személyesen is átveheted a Kazinczy utcában található Illegál Pubban (1074 Budapest, Kazinczy utca 4.). Átvehető vasárnapon kívül minden nap délután 5-től este 8-ig.
 4. Ha egyik sem tetszik, írj nekünk (info@diohejbolt.hu), megpróbálunk valamit kitalálni!

Fizetési feltételek:

 1. A webshopon való vásárlás nincs előzetes regisztrációhoz kötve. Fizethetsz előre utalással, azaz a fizetendő összeget a saját bank terminálodon keresztül a mi bankszámlánkra való utalással.
  Név: DIÓHÉJBOLT Kft.
  Bankszámla: 16200120-18538249
  Bank: Magnet Bank
 2. Kártyás fizetés is lehetséges, ehhez csak a bankkártyád adatait kell megadnod az erre létrehozott borgun portálon. Ebben az esetben az összeg azonnal megérkezik hozzánk, így rögtön készíthetjük is a csomagod szállításra.