Lisztérzékeny vagy?

Na, hát Neked sem egyszerű…

Gondolom, pontosan tudod, mit ehetsz és mit nem, az átlagnál több időt kell töltened a bevásárlással, mert át kell nézned a készételek címkéit. Persze már megvannak azok az élelmiszerek, amiket biztonsággal kiválaszthatsz, de a lehetőségeid korlátozottak.

Gondolom, sokszor főzöl magadnak, mert az sokkal egyszerűbb. Majd dobozolsz, hűtesz, csomagolsz, hogy mindig legyen mihez nyúlni.

Állandóan készülni, aztán mindig a megszokott ételeket választani unalmas.

Ha neked is problémát jelent, hogy gyorsan elfogyasztható élelmiszert találj, amivel nincs macera, amit magaddal tudsz vinni, csak be kell dobni a táskádba, és még akkor is finom, ha három nap múlva találod meg, akkor azt javasoljuk, hogy tárazz be a Dióhéj magkeverékeiből!

A Dióhéj magkeverékek ellenőrzött forrásból származnak. Főszereplői a finoman pörkölt olajos magvak, amiket változatos fűszerekben hempergettünk meg. Találsz köztük csípőset, édeskést, sósat és pikánsat is, hogy semmilyen ízről ne kelljen lemondanod.  Mi nem nagyüzemben gyártunk, hanem egy csinos kemencében, és magunk válogatunk minden egyes összetevőt.  Ezért tudjuk, hogy a végtermék még „nyomokban sem” tartalmaz glutént.

Válogass a különféle ízesítésű, trendi Dióhéj nassokból! Tárazz be jó előre egy nagyobb adagot, pakold be a táskádba a magokat, és nem kell azon gondolkodnod, hogy mit egyél, ha hirtelen tör rád az éhség!

A lisztérzékeny Dióhéj csomagok 5, 10 vagy 20 csomag változatos magkeveréket tartalmaznak. Válassz közülük kedvedre!

Veszek magamnak Dióhéjat!