A Dióhéjat mi azért találtuk ki, mert szerintünk ha az ember nassolna vagy ropogtatna valamit, akkor az egészséges és a finom kizárja egymást: csipszet ehetsz vagy kölesgolyót, kekszet vehetsz vagy müzliszeletet. Amikor mi rájöttünk, hogy a kettő között is létezik egy termékcsalád, akkor arra gondoltunk, hogy ezt másoknak is meg kell mutatnunk, mindenki számára elérhetővé kell tennünk.

Így indult a Dióhéj.


Dióhéj dobozban

Saját magunkból indultunk ki, mi pedig főleg munka közben, túlórázás idején nassoltunk. A Dióhéj dobozos csomagolása erre a helyzetre reflektál azáltal, hogy az alsó része tálkává nyílik szét, az ember abba beleönti a finomságot a tasakból, és már lehet is nassolni vagy ropogtatni a tartalmát!

Aztán időközben kiderült, hogy így dobozban ajándékként is kiváló, jól lehet szállítani, megvédi az ínyencségeket, ezer szempont miatt szeretik. Mi is nagyon szeretjük, és nagyon örülünk, hogy nektek is ennyire tetszik, mert nagyon sokat dolgoztunk rajta. 

Gyümölcsfák közt bíbeltek                                  Színek víg mandulái

Tűz te gyönyörű chili-erejű                            Toszkána. Göndör fellegek

  Narancs-éj                                             Őszies lágy trillák

Ezüstös tiszai magok                         Tréfás-lila, mogyorószínű


Dióhéj tasakban

Természetesen nem csak a munka hőseinek jár Dióhéj. Sokan mondták nekünk, hogy szuper ötlet volt a doboz, de amikor egy héten esetleg többször is ropogatnak, akkor már sok és fölösleges. Úgyhogy előálltunk egy új kompaktabb csomagolással: nagyobb ablak, hogy jobban láthatók legyenek a magok; már rajta a vers, hogy az inspiráció titeket is megérintsen; de kényelmesebben kibontható, gyorsabban hozzáférhető benne minden.

Toszkána. Göndör fellegek                             Lángsugarú nyár

Zöld, hagymás imbolygás                         Színek víg mandulái

Tűz, te gyönyörű chili-erejű